Ik heb iets leuks bedacht: wie wil, ontvangt van mij acht weken lang een e-mail met persoonlijke lees- en boekentips. Zomaar. Je hoeft er niets voor te doen, alleen je e-mailadres onderaan deze pagina in te vullen.

EEN BONUS-VERHAAL

Je ontvangt dan acht weken lang, elke week een e-mail met daarin leestips, maar ook informatie over mij en mijn boek. Als bonus krijg je ook nog het korte verhaal Zeester, waarin de 19-jarige Monica teruggaat naar Thailand, waar ze als kleuter de tsunami meemaakte. Zomaar gratis en voor niks, geen kleine lettertjes!

NIEUWSBRIEF

Na die acht weken blijf je op mijn verzendlijst staan en ontvang je maximaal eens per maand een e-mail met nieuws over mijn schrijfavonturen. Alleen als er iets te vertellen is! Je kunt er ook voor kiezen om je dan uit te schrijven. Onderin elke e-mail die van me krijgt, staat de mogelijkheid om je af te melden.

Ben je benieuwd?