Lezer

In 2003 rolde ik de boekenwereld in. Ik had Het dagboek van Bridget Jones gelezen en wilde meer van ‘dat soort boeken’ lezen. Maar dan alleen de goeie. Een website met recensies van romantische boeken bestond nog niet, dus ik besloot hem zelf te maken.

Zo werd ik de initiatiefnemer van de website Chicklit.nl. Later volgende Vrouwenthrillers.nl. Naast mijn gezin (ik ben getrouwd en moeder van twee dochters) en werk (ik werk als IT risicomanager bij een bank), lees ik zo’n 50 boeken per jaar. Recenseren doe ik niet meer. Maar als ik enthousiast ben over een boek deel ik dat in mijn nieuwsbrief en online.

Schrijver

Hoe meer ik ging lezen, hoe zekerder ik wist dat ik ook wilde schrijven. Meer dan 10 jaar heb ik in mijn eentje geworsteld aan mijn debuut. Soms weekend na weekend, soms een half jaar niet. Telkens begon ik opnieuw aan het verhaal, telkens gaf ik het weer op. Tot ik besloot mee te gaan met een schrijfvakantie. Het dat was precies wat ik nodig had.

Ik schrijf over van alles, maar vind het vooral leuk om moderne technieken in mijn verhalen te verwerken. Altijd online zijn, de modernste smartphones, Artificial Intelligence, … Welke mogelijkheden komen eraan? Welke grenzen gaan worden verlegd? Inspiratie voor spannende verhalen.

Hieronder mijn bibliografie:

Schrijfdocent

Sinds 2021 ben ik als schrijfdocent en schrijfcoach verbonden aan de Online Schrijfschool van Marelle Boersma (CRKBO-geregistreerd). Ik begeleid cursisten tijdens de diverse on- en offline trajecten en doe manuscriptbeoordelingen.

Deelnemers van de schrijfvakantie in Italië (september 2022):

“Annet, je bent een hele fijne, rustige, betrokken coach die snel tot de kern komt.”

“Annet, bedankt voor je inzichten. Je hebt me gebracht wat ik zocht en nodig had en je kan goed de vinger op de zere plek leggen en me later geruststellen.”

Social media 

  • Instagram: annethulst_nl
  • Facebook: annethulst.nl
  • E-mail: info@annethulst.nl

Verantwoording

De professionele foto’s van mij zijn gemaakt door Lyanne Oussoren van Lot of Lof. De overige foto’s komen van FreeImages.com, of zijn met toestemming van de maker geplaatst.