De mobiele telefoon was ooit een gadget voor flitsende zakenmannen, waarmee ze ook in de auto konden bellen. Niemand kon weten dat dit apparaat zich zou ontwikkelen tot de alleskunner die het nu is. Wie heeft er tegenwoordig geen smartphone? Chatten, films kijken, de krant lezen, spelletjes doen, de route bepalen, social media checken, foto’s maken. Alles kan ermee, en je kan er nog mee telefoneren ook, maar dat is bijzaak.

Hoe deed men al die dingen vroeger, zonder internet? Ik kan het me bijna niet meer voorstellen. Nog moeilijker vind ik het om een beeld te vormen van de toekomst. Welke nieuwe mogelijkheden komen er aan? Welke grenzen gaan verlegd worden? Daar schrijf ik graag over: de gevaren van de moderne tijd, grensverleggende ontwikkelingen, nieuwe mogelijkheden en de invloed daarvan op ons dagelijks leven.

Ik ben de initiatiefnemer van de websites Chicklit.nl en Vrouwenthrillers.nl. In het dagelijks leven werk ik als IT risicomanager bij een financiële instelling, waar ik in de gaten houd of we als bedrijf niet te veel risico’s nemen op het gebied van IT. In mijn vrije tijd ben ik schrijver van boeken, korte verhalen en blogs. Ik ben getrouwd en moeder van twee dochters.

Sinds november 2021 werk ik als schrijfdocent / schrijfcoach voor de Online Schrijfschool van Marelle Boersma (CRKBO-geregistreerd). Ik begeleid cursisten tijdens de diverse trajecten en doe manuscriptbeoordelingen.

Bibliografie

Social media 

  • Twitter: annethulst_nl
  • Instagram: annethulst_nl
  • Facebook: annethulst.nl
  • E-mail: info@annethulst.nl

Verantwoording

Alle foto’s op deze website komen van FreeImages.com, of zijn met toestemming van de maker geplaatst.