Boeken, Informatief

Wat lees jij deze zomer?

In april vroeg ik mijn volgers in een enquête naar hun favoriete thriller. Ik was verbaasd dat slechts twee thrillers twee keer genoemd werden: De Da Vinci Code en Toevluchtsoord. Alle andere thrillers werden slechts eenmaal genoemd. Schrijvers werden wel vaker genoemd: Stephen King, Anya Niewierra, Eva García Sáenz de Urturi, Steve Cavanagh, Lars Kepler, Harlan Coben, Esther Verhoef.

Maar welke boeken werden nu genoemd als favoriet? Hieronder heb ik 25 leestips geplaatst. Stuk voor stuk door iemand genoemd als de perfecte thriller!

Enquête

Ga jij een van onderstaande thrillers lezen deze zomer? Wat lees jij in de vakantie? Vul mijn nieuwe enquête in en ontvang in mijn volgende nieuwsbrief nog meer leestips voor de komende zomer! Meedoen kan tot en met 17 juni 2021.