Actueel, Boek 2, Schrijven

Lees Bloedheet in de sauna

Het is bijna zover. Bloedheet, mijn tweede boek, gaat verschijnen. Maar voor dat het zover is, heb ik een geweldig nieuwtje dat ik graag met jullie wil delen!

Fee, een Leidse geschiedenisstudente, stuurt uit nieuwsgierigheid haar DNA op naar een bedrijf dat het vergelijkt met DNA van anderen. Ze ontdekt een groot familiegeheim. Wat is er gebeurd, toen haar ouders werkten in het wellnessresort van haar opa en oma in Apeldoorn? Ze gaat op onderzoek uit …

De wellnesswereld, daarover gaat mijn tweede boek. Daarom stuurde ik kort geleden een mailtje naar mijn favoriete sauna in Leiden en toevallig ook de sauna waar Fee in dit boek haar bijbaantje heeft: BLUE Wellnessresort Leiden.
BLUE Wellnessresort in Leiden reageerde zo enthousiast dat ik van hen maar liefst … tromgeroffel … 50 vrijkaarten mag weggeven! 
Gaaf hè?

Wil je kans maken op één van de 50 toegangskaarten voor het BLUE Wellnessresort in Leiden? Pre-order dan nu mijn boek via Uitgeverij LetterRijn. Je kunt gebruikmaken van deze link. En wie weet zien wij elkaar over een poosje in de sauna! Op de foto zie je het geweldige panoramazwembad op de twaalfde verdieping!

Doe dit uiterlijk op 12 mei 2021, want op 13 mei verloten de uitgeverij en ik de 50 vrijkaarten onder de vooruitbestelde exemplaren van Bloedheet! Bestel je meer exemplaren, bijvoorbeeld als cadeautje, dan maak je dubbel zoveel kans!

Let wel op: het boek reserveren bij (online) boekhandels is ook mogelijk, maar dan zonder kans op een sauna-ticket. 

Wil je kans maken op nog meer prijzen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!