Schrijven

Het laatste feestje

Het hing erom of de boekpresentatie van Privacy Live kon doorgaan. We besloten de adviezen van het RIVM te volgen. Op zondagochtend 15 maart was de richtlijn: geen bijeenkomsten van meer dan 100 personen. Zoveel had ik er niet uitgenodigd, het ging dus door.

Heel begrijpelijk waren er veel mensen die besloten niet te komen, maar gelukkig was zaal 3 van het Trianon Theater, de mooiste bioscoop in Leiden, toch nog half gevuld.

Na een korte toelichting van de uitgever, vertelde ik over de jaren die ik erover heb gedaan om Privacy Live te schrijven. Bijna gaf ik het helemaal op, maar dankzij een schrijfvakantie met Marlen Visser (schrijfster van o.a. de thrillers Stem! en Meesterdeal) is het boek er toch gekomen. Marlen kreeg dan ook het eerste exemplaar uitgereikt. Na het officiële gedeelte was er tijd voor koffie, koek en konden de gasten Privacy Live aanschaffen.

Diezelfde avond werd de bioscoop gesloten als gevolg van nieuwe maatregelen van het RIVM. Ons feestje was het laatste feestje.

Ben je nieuwsgierig naar mijn boek? Het is te koop in elke (online) boekhandel en te bestellen bij de webshop van uitgeverij LetterRijn.

Wil je het eerste hoofdstuk alvast lezen? Klik dan hier.