Actueel, Boek 2

Als jij een prijs mocht kiezen… ?

Mijn tweede boek Bloedheet gaat verschijnen en dat is een feestje waard. Wat voor feestje? Met alle Corona-maatregelen komt het aan op creativiteit en die uitdaging ga ik graag aan. In plaats van een boekpresentatie, in plaats van het risico op een coronabesmetting, in plaats van wéér een online event, organiseer ik een prijzenfestijn. Ik ga cadeaus weggeven!

Prijzenfestijn

Vanaf volgende week (2 mei 2021) zal ik tien weken lang elke week een winnaar kiezen uit de mensen die mijn nieuwsbrief ontvangen. De winnaar krijgt dan van mij een mail met alle mogelijke prijzen en mag vervolgens zelf zijn prijs uitkiezen. Zo simpel is het. Schrijf je dus snel in voor mijn nieuwsbrief, want dan doe je automatisch mee met het prijzenfestijn. En hoe eerder je meedoet, hoe voller de prijzenpot is.

Prijzenpot

Wat zit er dan allemaal in de prijzenpot? Hieronder een greep uit de prijzen:

  • Kaartjes voor het Boschbad in Apeldoorn
  • Mijn eerste boek Privacy Live
  • De verhalenbundel Blind vertrouwen, met daarin een verhaal van mijn hand.
  • Een abonnement op Bookchoice (8 e-books per maand)
  • Een thrillerpakket met daarin 3 boeken van o.a. uitgeverij LetterRijn

En nog veel meer…
Dus schrijf je nu in en vier samen met mij dat Bloedheet op 15 mei 2021 verschijnt!

P.S. Wie Bloedheet vooruit besteld, maakt kans op een van de 50 tickets voor BLUE Wellnessresort Leiden.